Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuřanská kotleta plněná kysaným zelím

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

10. 10. 2009 14:11

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 796 kJ / 1 146 kcal
Bílkoviny185,82 g
Tuky33,72 g
Vláknina12,66 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tuřanské kysané zelí se vyrábí v Brně-Tuřanech, samozřejmě lze použít i jiné kysané zelí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vlas Wegas

22. 1. 2013 19:38

jdu to vyzkoušet a těšim se na výsledek
:-?;-):-?

Rozmaryna

14. 2. 2011 19:31

Já taky na kotletu nedám dopustit, ale přijde mi nejvhodnější ke smažení na pánvi na minutky. Ale fakt to bylo moc dobré (nesehnala jsem ale koření Kotányi žebírka, tak jsem dala Kotányi Gril. Budu shánět Kotányi žebírka, abych to zkusila v originále.:yes:

Colombo65 Colombo65

14. 2. 2011 19:05

Věc názoru na druh masa, já na kotletu nedám dopustit a zase nemám v oblibě plecko (když tak jedině uzené).;-);-);-)
Hlavně, že chutnalo;-);-);-)

Rozmaryna

14. 2. 2011 18:28

Včera jsem to vařila, bylo to dobré, zbyly nám kotlety i na dnešek, uležené v lednici byly ještě lepší. Příště to udělám z plecka, čekala jsem, že maso z kotlet bude suché a bylo to tak. Kotlety mi na dušení nepřijdou moc vhodné.

ataata

16. 6. 2010 12:07

Tuřanské zelí bylo, je a bude špica.

Jenda1 Jenda1

11. 10. 2009 19:41

Otto, hezký recept, kombinaci masa s kysaným zelím používám dost často. Posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Lusinda79

10. 10. 2009 17:07

Recept super-však jsme sósedi od Prýglu-nejsi Colombo náhodou obchoďák od Kotányi?:-DNic ve zlém, také používám téměř výhradně koření této značky.

pipre pipre

10. 10. 2009 16:39

No tak to vypadá moc lákavě!:-p Už ukládám a dávám bodík:yes:5.

Colombo65 Colombo65

10. 10. 2009 16:02

Je to popsáno v postupu, rozklepáno a přehnuto - spíchnuto párátky.:yes::yes:

Levik Levik

10. 10. 2009 15:53

Tuřanské zelíčko je výborné:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2009 15:37

Teda, to je kapsa! nebo jak jsi to dělal? Nějak přehnul? Vypadá bezkonkurenčně a já mám kotlety moc ráda.:yes:

Colombo65 Colombo65

10. 10. 2009 14:58

Co je na tom brutálního ?:-D

Paprika Paprika

10. 10. 2009 14:29

Vepřové se zelím je vždycky mňamka a tahle tvoje kotletka vypadá velmi lákavě:-p:-p. Colombo :yes:, ale ten název zní trochu brutálně :-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: plněná kotleta kotleta maso plněné zelím vepřová kotleta se zelím vepřové kotlety se zelím kotleta se zelím vepřová roláda plněná zelím maso plněné kysaným zelím vepřové maso plněné zelím vepřové plátky plněné zelím plněné kotlety vepřové plněné zelím vepřová kapsa plněná zelím kotlety plněné kyselým zelím plnena veprova kotleta kotlety se zelím kotlety na kysaném zelí plněný kotlet vepřová kotleta na zelí kotleta plněná

Suroviny: kotleta vepřová, zelí, chilli paprika čerstvá, cibule, klobása, česnek, koření na žebra na medu, olej slunečnicový, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Tuřanská kotleta plněná kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BLKN