Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 194 kJ / 1 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,88 g |
Tuky | 80,53 g |
Vláknina | 13,07 g |
Cholesterol | 373 mg |
Sodík | 989 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 40,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Moje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 1 hodinou
Mexický bramborový salát
wimra před 2 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 2 hodinami
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 3 hodinami
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 6 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 8 hodinami
Tématické fráze:
lodníci,
lodník.cz,
lodník s knedlíkem,
omáčka lodník,
dobrý guláš,
labský kotlet recept,
lodnik recept z mleteho masa,
dobrý guláš,
jídlo lodník,
lodník jídlo,
lodník s knedlíky,
labský kotlet,
pasta na gulas,
labsky platek,
hovězí lodníků,
labsky hovězí guláš,
labský knedlíky,
labský lodník s houskovým knedlíky,
pikantní masová lodna,
lodnik jídlo z mletého masa
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno,
pasta sardelová,
okurky sterilované,
smetana sladká,
mouka hladká,
kmín drcený,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Biele suché, biele sladké, biele polosladké.
Rosé.
Červené suché, červené polosladké, červené sladké.
Moscatel.
Jerez seco, Jerez manzanilla.
Šampanské (cava) brut, šampanské brut nature,
šampanské demi, šampanské rosé.
Ďakujem.
My dávame do niektorého jedla červené Gran reserva Ribera del Duero, to isté, ktoré pri obede pijeme.