Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 194 kJ / 1 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,88 g |
Tuky | 80,53 g |
Vláknina | 13,07 g |
Cholesterol | 373 mg |
Sodík | 989 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 40,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Moje poznámka
Guláš labských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv37
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
lodníci,
lodník.cz,
lodník s knedlíkem,
omáčka lodník,
dobrý guláš,
labský kotlet recept,
lodnik recept z mleteho masa,
dobrý guláš,
jídlo lodník,
lodník jídlo,
lodník s knedlíky,
labský kotlet,
pasta na gulas,
labsky platek,
hovězí lodníků,
labsky hovězí guláš,
labský knedlíky,
labský lodník s houskovým knedlíky,
pikantní masová lodna,
lodnik jídlo z mletého masa
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno,
pasta sardelová,
okurky sterilované,
smetana sladká,
mouka hladká,
kmín drcený,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Biele suché, biele sladké, biele polosladké.
Rosé.
Červené suché, červené polosladké, červené sladké.
Moscatel.
Jerez seco, Jerez manzanilla.
Šampanské (cava) brut, šampanské brut nature,
šampanské demi, šampanské rosé.
Ďakujem.
My dávame do niektorého jedla červené Gran reserva Ribera del Duero, to isté, ktoré pri obede pijeme.