Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 8,77 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 19,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Moje poznámka
Plněné žampiony a lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLGX
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 10 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 11 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety s mletým masem
Macek13 před 1 minutou
Cuketové placičky
kachlicka77 před 36 minutami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 1 hodinou
Karamelový dezert
thekumsen před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 3 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 5 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 5 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 6 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 6 hodinami
Tématické fráze:
uprava žampionu,
top recepty na plněné žampiony,
lilek plněný masovou směsí,
plněné lilky,
plněné žampiony,
dietní plněné žampiony,
dietní žampiony,
plněné žampiony dietní,
lilek plněný kuřecím masem,
lilek dieta,
opékané žampiony,
lilek plněný zeleninou,
plněné žampiony masovou směsí,
lilek dietní recepty,
plněné žampiony mletým masem,
žampiony dieta,
žampiony dietní,
dietni recepty z lilku,
plneny lilek kurecim masem,
recepty na plněný lilek
Suroviny:
maso,
žampióny,
lilek,
cibule,
rajče loupané,
olej olivový,
česnek,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)