Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako příloha může být cokoliv, od knedlíků houskových, bramborových, noky, já jsem nakonec zvolila karlovarský knedlík velikosti malého míčku. Strávníci se shodli, že se tento pokrm vyrovná svíčkové, budete-li to chtít porovnat, musíte vyzkoušet. Myslím si, že by to šlo uvařit i ze zadního hovězího.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2021 12:01
18. 3. 2017 23:01
10. 11. 2011 09:41
10. 9. 2011 12:08
26. 7. 2010 21:24
+9
25. 7. 2010 16:08
25. 7. 2010 14:49
25. 7. 2010 14:39
25. 7. 2010 14:10
25. 7. 2010 13:57
25. 7. 2010 13:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 10 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 10 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Jak zahustit omáčku bez přidání mouky? Poradíme vám zdravé varianty na dokonalý pokrm
Špikování masa je snadné a rychlé. Naše video vám ukáže správný postup
Další recepty
Tématické fráze: srnčí na víně srnci na zelenine srnčí hřbet srnčí hřbet na smetaně dančí hřbet kančí hřbet na zelenině srnčí hřbet recept srnčí na červeném víně recept na srnčí hřbet dančí hřbet recepty srnčí maso na víně dančí hřbet recept kančí hřbet na víně divočina na zelenině zvěřina na červeném víně srnci hrbet recepty srnec na víně srnčí maso na zelenině divocina na vine karlovarský knedlík recept
Suroviny: hřbet srnčí, slanina uzená, máslo, koření divočina, zelenina kořenová, cibule, víno červené, cukr krupice, mouka, džem rybízová
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
11 názorů