Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 136 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,61 g |
Tuky | 78,67 g |
Vláknina | 3,22 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 43,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Moje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 3 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 5 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 5 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 5 hodinami
Maková náplň
mismi před 6 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 7 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 8 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí s křenem,
hovězí roláda s nádivkou,
hovězí závitek s křenem,
hovězí závitky,
hovězí závitky s křenem,
hovězí roláda s křenem,
zavitky s křenem,
hovězí plněné křenem,
hovězí maso s křenem,
křenový závitek,
hovězí závitek,
recepta hovězi maso,
hovězí maso recepty,
vaření aspik zavitky křenova,
hovězí plátky s křenovou omáčkou,
závitky z hovězího masa,
hovězí závitky s křenovou omáčkou,
závitek s křenem,
recepty hovězí závitky,
hovězí plátek s křenem
Suroviny:
hovězí zadní,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
vejce,
žloutek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
sádlo,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Vím, že křen tepelnou úpravou ztratí dost svou ostrost, ale zase v kombinaci s dijonskou hořčicí to může být zajímavá chuť.
Zajímavý recept