Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 136 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,61 g |
| Tuky | 78,67 g |
| Vláknina | 3,22 g |
| Cholesterol | 579 mg |
| Sodík | 1,43 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 43,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Moje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 20 hodinami
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolky na smetaně
ivakom před 48 minutami
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 1 hodinou
Moje domácí tlačenka
bartonik před 1 hodinou
Piškotový korpus
Michal19 před 3 hodinami
Masová paštika
Nanina před 4 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 13 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 13 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 15 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 15 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí s křenem,
hovězí roláda s nádivkou,
hovězí závitek s křenem,
hovězí závitky,
hovězí závitky s křenem,
hovězí roláda s křenem,
zavitky s křenem,
hovězí plněné křenem,
hovězí maso s křenem,
křenový závitek,
hovězí závitek,
recepta hovězi maso,
hovězí maso recepty,
vaření aspik zavitky křenova,
hovězí plátky s křenovou omáčkou,
závitky z hovězího masa,
hovězí závitky s křenovou omáčkou,
závitek s křenem,
recepty hovězí závitky,
hovězí plátek s křenem
Suroviny:
hovězí zadní,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
vejce,
žloutek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
sádlo,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Vím, že křen tepelnou úpravou ztratí dost svou ostrost, ale zase v kombinaci s dijonskou hořčicí to může být zajímavá chuť.
Zajímavý recept