Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 136 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,61 g |
| Tuky | 78,67 g |
| Vláknina | 3,22 g |
| Cholesterol | 579 mg |
| Sodík | 1,43 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 43,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Moje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Kokosové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 14 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční panettone
Myska311 před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 2 hodinami
Jehněčí guláš
stanavokr před 4 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 6 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 12 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 12 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 12 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 12 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 14 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí s křenem,
hovězí roláda s nádivkou,
hovězí závitek s křenem,
hovězí závitky,
hovězí závitky s křenem,
hovězí roláda s křenem,
zavitky s křenem,
hovězí plněné křenem,
hovězí maso s křenem,
křenový závitek,
hovězí závitek,
recepta hovězi maso,
hovězí maso recepty,
vaření aspik zavitky křenova,
hovězí plátky s křenovou omáčkou,
závitky z hovězího masa,
hovězí závitky s křenovou omáčkou,
závitek s křenem,
recepty hovězí závitky,
hovězí plátek s křenem
Suroviny:
hovězí zadní,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
vejce,
žloutek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
sádlo,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Vím, že křen tepelnou úpravou ztratí dost svou ostrost, ale zase v kombinaci s dijonskou hořčicí to může být zajímavá chuť.
Zajímavý recept