Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí v lahodné omáčce z červeného vína. Příprava tohoto tradičního francouzského pokrmu sice zabere celé odpoledne, ale ta dokonalá chuť a vůně za to určitě stojí.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 358,66 g |
Tuky | 234,07 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,60 g |
Sacharidy | 51,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 24 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 1 hodinou
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 4 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 9 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 16 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovezi po burgundsku,
hovězí po burgundsku originální recept,
hovezi po burgundsku recept,
hovězí maso po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně,
hovězí po burgundsku pohlreich,
maso po burgundsku,
burgundská pečeně,
hovězí po burgunsku,
recept hovezi po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně recept,
hovezi pecene po burgundsku,
hovězí po burgunsku recept,
hovezí maso po burgunsku,
hovězí po burgundsku recepty,
recepty hovezi po burgundsku,
vepřové maso po burgundsku,
vepřové po burgundsku,
burgundské hovězí,
maso po burgunsku
Suroviny:
špička hovězí,
slanina,
víno červené,
vývar hovězí,
žampióny,
mrkev,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
bobkový list,
máslo,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (61)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.
kasiopea:
Navařil fakt těch osm porcí, tak to budeme jíst jak dlouho...