Panelákový prejt
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,30 g |
Tuky | 11,61 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 116,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Po tlačence další premiérová výroba v paneláku, snad se to i vydařilo, obdarovaným chutnalo.
I v panelákovém bytě může vonět zabíjačka :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2011 12:18
28. 2. 2011 11:07
Tak to jo, dík.
28. 2. 2011 10:57
for metema:
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
28. 2. 2011 10:52
Ze zabíjačky miluju všechno (krom mozečku), čeká nás to příští týden. Ale jen se poptám proč játra vařit? Myslím, že když se umelou syrový, pěkně prejt obarví. Ale asi tisíc lidí, tisíc postupů. Dávám bod
28. 2. 2011 10:34
Tak tuhle dobrotu si zrovna ukládám+5
28. 2. 2011 10:20
Jóóó Otíku, tak to bych si nechala líbit-suprový, ještě zbylo Jasnej 3.bodík letí
28. 2. 2011 09:55
Nádhera, vyzkouším.
28. 2. 2011 09:45
for Kadlík. .... "a vo tom to je, tisíc lidí bude vařit jedno jídlo a vznikne tisíc různých postupů byť u jednoho pokrmu"
28. 2. 2011 09:34
V pondelok, ráno...a toto Otíku, ty si nedáš pokoj a nedáš...
28. 2. 2011 09:28
moc krásné, přidal bych i libového, a ten česnek syrový. Jo, a mlel bych na hrubější šajbě, ať to udělá výraznější mozajku... A taky - ty rohlíky do jitrničkového prejtu dávám namočené v mléce, a vymačkané... a... a ... eště tak po čuni, ať si nevymýšlám, že??? Moc pěkné...
28. 2. 2011 09:23
Úžasný název!!! A krásné foto řezu, no, jak jinak, k sežrání!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 9 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 11 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 11 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 12 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 12 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 12 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 13 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Další recepty
Tématické fráze: masový prejt černy prejt panelákový domácí prejt recept prejt prejt z vepřového masa prejt recept hotový prejt domácí prejt prejt z vepřové hlavy jak vyrobit prejt recept na prejt priprava prejtu prejt z hlavy masovy prejt recept proc zhorknou jatra vepřový prejt prejt na panvi jak dlouho péct černý prejt masový prejt se zelím vyroba jelitoveho prejtu
Suroviny: hlava vepřová, lalok vepřový, nožička vepřová, rohlík, majoránka, koření nové koření, bobkový list, česnek, pepř mletý, játra vepřová, sůl
Panelákový prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv26
11 názorů