Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,83 g |
Tuky | 69,92 g |
Vláknina | 58,50 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 413,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldový závin s jablky a zavařeninou posyp. cukrem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8yQ
Moje poznámka
Špaldový závin s jablky a zavařeninou posyp. cukrem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8yQ
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 10 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 5 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 6 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 7 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 8 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 11 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 12 hodinami
Tématické fráze:
závin ze špaldové mouky,
jablkový závin ze špaldové mouky,
jablečný závin ze špaldové mouky,
celozrnný závin,
špaldový štrůdl,
závin z celozrnné mouky,
spaldovy jablkovy zavin,
celozrný závin,
celozrnny zavin recept,
kynutý závin ze špaldové mouky,
štrůdl ze špaldové mouky,
kynuty zavin zcelozrnne mouky,
špaldový jablečný závin,
jablkový závin z celozrnné mouky,
recepty špaldový řez,
zavin se skorici,
špaldový koláč s jablky,
třená bábovka ze špaldové mouky,
celozrny strudl,
jablečný závin z celozrnné mouky
Suroviny:
mléko,
cukr vanilkový,
cukr třtinový,
citron,
máslo,
vejce,
mouka špaldová celozrnná hladká mouka,
mouka polohrubá,
droždí sušené,
jablko,
zavařenina višňová,
cukr moučkový,
skořice,
vejce
Komentáře (7)
Z tohoto testa pujde urcite udelat vic dalsich veci, a vzdy to bude ten sam recept, ne novy.