Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,58 g |
| Tuky | 36,29 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 26,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Moje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 minutami
Mila kuličky
Marule před 48 minutami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
cernar před 2 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 21 hodinami
Tématické fráze:
krenova omáčka z vepřového masa,
křenová omáčka s vepřovým masem,
vepřový jazyk s omáčkou,
zpracování křenu,
vepřové s omáčkou,
krenova omacka s veprovym,
vepřové maso s omáčkou,
vepřová panenka s křenem,
srdce s křenovou omáčkou,
veprove maso s krenem,
vepřové maso na křenu,
omáčka k vepřové kýtě,
vepřové maso ořech,
vepřový plátek na křenu,
veprovy orech recepty,
vepřové maso s křenovou omáčku,
veprova panenka v krenove omacce,
vepřové platky na krenu,
vepřové maso v křenu,
vepřový jazyk s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
panenka vepřová,
máslo,
mouka hladká,
ořechy vlašské,
křen strouhaný,
cibule,
smetana,
cukr,
pepř,
sůl,
vývar masový,
ocet
Komentáře (3)