Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 290 kJ / 1 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,48 g |
| Tuky | 13,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 491 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, vmícháme hořčici a necháme uležet.
Krok 2: Mezitím nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova.
Krok 3: Přihodíme maso a necháme zatáhnout. Podlijeme černým pivem, přihodíme koření, přikryjeme poklicí a necháme zredukovat. Poté průběžně podléváme vodou (nebo zeleninovým vývarem) do té doby, až je maso měkké.
Krok 4: Zahustíme, vyndáme stonky od větviček tymiánu a rozmarýnu a všechny kuličky, případně dochutíme solí, či pepřem.
Zveřejněno 15. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xvl
Moje poznámka
Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xvl
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 15 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 45 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Pikantní česneková polévka
Merylas před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí maso na pivě,
hovězí kostky na černém pivu,
hovezi na cernem pivu,
hovězí pečeně na pivu,
hovězí pečeně na cernem pivu,
hovězí pečeně s hořčicí,
hovězí na hořcici,
divočák na pivě,
jidla s hoveziho masa na pivu,
pivo divočák,
divočák na pivu,
hovězí pečeně na jalovci a černém pivu,
maso na hrubozrne horcice,
hovězí maso na hrubozrné hořčici,
maso na hrubozrne hořčici,
hovězí maso, cibule, černé pivo recept,
hovězí pečeně na pivě,
hovězí maso na pivu,
hovězí dušené na pivu,
hovězí maso s hořčící
Suroviny:
maso hovězí,
hořčice hrubozrnná,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
sádlo,
špek uzený,
pivo černé,
jalovec,
koření nové koření,
rozmarýn,
tymián,
jíška
Komentáře (42)
PaCaOl: a samozřejmě díky za krásné foto
Poprve jsem dělala a jedla i Karlovarský knedlík.
Moc jsme si pochutnali.