Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,83 g |
Tuky | 16,14 g |
Vláknina | 10,06 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 36,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme nahrubo a na oleji orestujeme dozlatova.
Krok 2: Přidáme maso, koření a chvilinku orestujeme, ale jen tolik, aby nám paprika nezhořkla a zalijeme cca 2 dcl vody.
Krok 3: Přidáme protlak, povidla a masox a táhneme cca 80-90 minut, do změknutí masa.
Krok 4: Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a provaříme. Příloha, knedlík, popřípadě chleba.
Zveřejněno 15. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení guláš s povidly a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5nY
Moje poznámka
Jelení guláš s povidly a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5nY
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš s povidly,
jeleni gulas,
vepřový guláš s povidly,
recept na jelení guláš,
kanci guláš s povidly,
hovězí s povidly,
zvěřina s povidly,
srnci gulas s povidly,
kančí guláš s povidlama,
zverinovy gulas s povidly,
jelení stehno,
zverinovy gulas s gnocchi,
gulas s povidlama,
top recepty jelení gulaš,
srnčí guláš na povidla,
recept guláše na černém pivu s povidly,
kančí maso s povidly,
jelení guláš na černém pivu,
jelení kýta s povidly,
veprovy gulas z povidlama
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
paprika čerstvá červená,
jalovec,
koření gulášové,
masox,
kmín drcený,
povidla švestková,
skořice mletá,
paprika sušená pálivá,
česnek,
protlak rajčatový,
bobkový list,
olej,
mouka hladká
Komentáře (31)