Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 424 kJ / 2 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,82 g |
Tuky | 160,76 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 28,83 g |
Sůl | 72,00 g |
Sacharidy | 29,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné olihně ( kalamáry ) s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKvl
Moje poznámka
Plněné olihně ( kalamáry ) s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKvl
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 33 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Tématické fráze:
kalamáry foto,
jak vypadá oliheň,
mražené kalamáry recepty,
úprava olihní,
číštění kalamáry,
kalamary čištění,
plněná oliheň,
kalamára foto,
kalamára foto,
kalamáry v plechovce,
co je to kalamáry foto,
čištění olihně,
olihně mražené,
plnene calamary recept,
oliheň foto,
uprava olihne,
mrazene kalamary,
recepty na olihně,
mrazené olihne,
čištění kalamara
Suroviny:
kalamáry,
chapadla z olihní,
cibule,
česnek,
ančovičky v oleji,
ořechy piniové,
petrželka zelená,
strouhanka,
parmazán,
olej olivový,
sůl,
cibule,
česnek,
rajče,
sušená bazalka,
olej olivový,
sůl
Komentáře (13)