Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 785 kJ / 2 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,24 g |
Tuky | 133,09 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 592 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,22 g |
Sacharidy | 74,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2XY
Moje poznámka
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2XY
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
divočák na víně,
divočák na červeném víně,
recepty divočák na víně,
divočak na smetaně,
kýta z divočáka na víně,
divocak recepty,
divočáka na vině,
recept divocak na vine,
divočák na víně recept,
recepty z divocaka,
recepty s divočaka na vine,
maso z divočáka na víně,
recepty z divočáka na víně,
kanec na vine,
recept divočák,
divočák recepty na víně,
kýta z divočák na víně,
divočáka na červeném víně,
divicak na víně,
kýta z divočáka na cervenem vine
Suroviny:
kýta z divočáka,
slanina uzená,
cibule,
cibule,
česnek,
mrkev,
petržel,
celer,
víno červené,
vývar,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
smetana kysaná,
pyré rajčatové,
mouka hladká,
hořčice,
sádlo,
šťáva citronová,
sůl,
cukr
Komentáře (7)