Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha
Dle názvu je recept přisuzován známému kuchaři. Ať už to je, či není pravda, kombinace česneku a tymiánu nemůže nic pokazit. Dobře namarinovaná křidélka se stanou lákavým grilovaným pokrmem i na vašem grilu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 333 kJ / 3 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,98 g |
Tuky | 238,52 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 7,95 g |
Sacharidy | 11,57 g |
Postup přípravy
Nasekáme česnek na tenké plátky.
Smícháme olej, sójovou omáčku, česnek, citronovou šťávu, sůl a pepř.
Nakonec přimícháme nadrobno nakrájené bylinky. Krok 2: Křidýlka omyjeme, osušíme a na několika místech ostrým nožem nařízneme. Krok 3: Křidýlka dobře obalíme marinádou a zakryté je necháme v chladu odležet, nejlépe do druhého dne. Před grilováním je necháme 30 minut v pokojové teplotě. Krok 4: Pak je grilujeme dozlatova za častého obracení na tukem potřeném roštu.
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPx5
Moje poznámka
Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPx5
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 18 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 11 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 13 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 14 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 15 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 15 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 15 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 16 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 16 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 16 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná kuřecí křidélka pohlreich,
grilujeme s pohlreichem recepty,
kuřecí křidélka podle pohlreicha,
grilovaná křidélka pohlreich,
grilujeme s pohlreichem,
kuřecí křidýlka podle polreicha,
vepřové kotlety podle pohlreicha,
kureci kridelka podle polreicha,
kuřecí křidýlka podle pohlreicha,
kureci kridla podle pohlreicha,
kuřecí křidélka pohlreich,
pečená kuřecí křidélka pohlreicha,
polhreich kureci kridla,
štavnatá kuřecí křídélka podle pohlreicha,
grilujeme s polraich,
grilovana kridelka podle polreicha,
tymianova kureci kridylka,
recepty pohlreich,
tymiánová omáčka,
zeleninové kari podle pohlreicha
Suroviny:
křídla kuřecí,
olej olivový,
omáčka sojová,
česnek,
šťáva citronová,
pepř mletý,
sůl mořská,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá
Komentáře (7)
Do podobné marinády jsem nakládala vepřové kotlety a chutnaly moc dobře,takže křidýlka musela být suprová