Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 494 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,34 g |
| Tuky | 63,96 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Moje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 11 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 11 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 13 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 7 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 8 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 9 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 10 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 12 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 12 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 13 hodinami
Tématické fráze:
osso buco,
osso buco kluci v akci,
ossobuco recepty,
osso buco recept,
teleci osso buco,
polenta,
telecí ossobuco steak,
recept na ossobuco,
telecí osso buco recept,
steak s morkovou kostí,
recept telecí osso buco,
telecí osso buco videorecept,
ossobuco videorecept,
steak osso bucco,
recept na telecí ossobuco,
ossobuco recept,
ossobuco s rajčaty,
vyzrale hovezi maso osso buco,
recept na ossobuco videorecept,
hovězí steak ossobuco
Suroviny:
kližka telecí,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
cibule,
máslo,
olej olivový,
rajče drcené,
víno bílé,
vývar hovězí,
petrželka,
citron,
česnek
Komentáře (10)
No, já naopak maso okluntávám špagátem, že aby drželo pohromadě kolem kosti...