Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 494 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 63,96 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Moje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 5 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 5 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Alamatej před 25 minutami
Cikánské cukroví
Annnn před 52 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 57 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 1 hodinou
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 2 hodinami
Bílá zelňačka
Sahula před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 2 hodinami
Tématické fráze:
osso buco,
osso buco kluci v akci,
ossobuco recepty,
osso buco recept,
teleci osso buco,
polenta,
telecí ossobuco steak,
recept na ossobuco,
telecí osso buco recept,
steak s morkovou kostí,
recept telecí osso buco,
telecí osso buco videorecept,
ossobuco videorecept,
steak osso bucco,
recept na telecí ossobuco,
ossobuco recept,
ossobuco s rajčaty,
vyzrale hovezi maso osso buco,
recept na ossobuco videorecept,
hovězí steak ossobuco
Suroviny:
kližka telecí,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
cibule,
máslo,
olej olivový,
rajče drcené,
víno bílé,
vývar hovězí,
petrželka,
citron,
česnek
Komentáře (10)
No, já naopak maso okluntávám špagátem, že aby drželo pohromadě kolem kosti...