Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Moje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 49 minutami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 3 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 3 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
romanesco recepty,
květák romanesco vegan recepty cz,
romanesco krém,
romanesko polévka,
romanesco - recepty,
recepty na romanesco,
romanesco,
květák romanesko,
romanesco recept,
krém romanesco,
polévka květákový krém s mrkvi,
romanesko recepty,
romanesko polévka recept,
romanesková polévka krémová,
květák romanesko recept,
kvetar romanesku,
květákový krém s mrkví,
polivka romanesko,
romanesková polévka recept,
polévka vývar z květáku
Suroviny:
květák,
mrkev,
vývar zeleninový,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo,
petržel
Komentáře (7)
Jj, to je ono
ZELENINOVÝM vývarem to asi nebude, že
No, že by škrob, nebo vyvařené kůže?
Za mne hezký recept a bude určitě dobrý.