Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Moje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Nejnovější recepty
Domácí čokoláda
Přidáno před 47 minutami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 13 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 16 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 16 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 3 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 6 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 12 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 12 hodinami
Květákové placičky
Valis před 13 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 14 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 15 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
romanesco recepty,
květák romanesco vegan recepty cz,
romanesco krém,
romanesko polévka,
romanesco - recepty,
recepty na romanesco,
romanesco,
květák romanesko,
romanesco recept,
krém romanesco,
polévka květákový krém s mrkvi,
romanesko recepty,
romanesko polévka recept,
romanesková polévka krémová,
květák romanesko recept,
kvetar romanesku,
květákový krém s mrkví,
polivka romanesko,
romanesková polévka recept,
polévka vývar z květáku
Suroviny:
květák,
mrkev,
vývar zeleninový,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo,
petržel
Komentáře (7)
Jj, to je ono
ZELENINOVÝM vývarem to asi nebude, že
No, že by škrob, nebo vyvařené kůže?
Za mne hezký recept a bude určitě dobrý.