Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 500 kJ / 2 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,00 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 39,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 552,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zrníčková šumava (kvásková)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMNL
Moje poznámka
Zrníčková šumava (kvásková)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMNL
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 19 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
kvásková šumava,
kvásková bageta recept,
šumava bez rozkvasu,
domaci krupava šumava,
kvásková kuchařka,
křupavá šumava,
domácí kvaskova šumava,
pekárnomanie,
recept kvásková šumava,
zrnickovasumava,
zrnickova bageta recept,
zrníčková bageta recepty,
kvásková bageta recepty,
kvásková celozrnná bageta,
kvásková kuchařka 2
Suroviny:
kvásek krmený,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
semínka lněná,
slunečnice loupaná,
semínka dýňová,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (4)