Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 500 kJ / 2 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,00 g |
| Tuky | 14,00 g |
| Vláknina | 39,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 552,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto jsem míchala v robotu – k vykynutému rozkvasu přidáme všechny zbývající suroviny a umícháme těsto. Posypneme lžící mouky, lehce zakryjeme a necháme vykynout (2-3 hodiny v teple).
Krok 2: Pak lehce propracujeme a uděláme bochník, který opět necháme vykynout v teple, v dobře moukou vysypané ošatce (1-2 hod.).
Krok 3: Vykynutý chleba opatrně vykulíme na plech s pečícím papírem nebo fólií, postříkáme vodou z rozprašovače a upečeme ve vyhřáté troubě (vsadit do 250°C teplé trouby, hned teplotu zmírnit na 230°C/20 min, dopéct na 200°C/30 min).
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zrníčková šumava (kvásková)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMNL
Moje poznámka
Zrníčková šumava (kvásková)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMNL
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 10 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 11 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 4 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 6 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 7 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 8 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 10 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 10 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 10 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 11 hodinami
Tématické fráze:
kvásková šumava,
kvásková bageta recept,
šumava bez rozkvasu,
domaci krupava šumava,
kvásková kuchařka,
křupavá šumava,
domácí kvaskova šumava,
pekárnomanie,
recept kvásková šumava,
zrnickovasumava,
zrnickova bageta recept,
zrníčková bageta recepty,
kvásková bageta recepty,
kvásková celozrnná bageta,
kvásková kuchařka 2
Suroviny:
kvásek krmený,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
semínka lněná,
slunečnice loupaná,
semínka dýňová,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (6)