Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 624 kJ /
1 105 kcal
Bílkoviny141,22 g
Tuky38,42 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 6,45 g
Sodík 804 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy45,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Nakrájené cibule osmahneme v hlubší pečící nádobě na sádle do světle zlaté barvy. Krok 2: Přidáme pokrájená odblaněná játra, slezinu, pokrájené uvařené srdce z vývaru a pokrájený mozeček.
Maso promícháme s paprikou, podlijeme trochou piva a vývaru. Krok 3: Ke guláši přidáme drcený kmín, česnek a přikryjeme poklicí. Pečeme v rozehřáté troubě doměkka. Nakonec přidáme pokrájené debrecínské párky. Guláš ochutíme solí, pepřem a rozemnutou majoránkou. Krok 4: Podáváme s knedlíkem nebo s pečivem.

Zveřejněno 4. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jj2y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jj2y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový guláš, vepřova jatra gulaš, vepřový mozeček do guláše, veprova jatra, vepřový guláš pečený v troubě, mozeček do guláše, guláš s mozeček, vepřové srdce recepty, recepty z vepřových jater, vepřový slezina, guláš z mozečku a ledvinek, vepřova jatra recepty, recept na vepřové srdce, gulaš uvařený v pečené v troubě, játra a slezina recepty, vepřová játra recept, vepřové mozeček, pečený vepřový guláš v troubě, vepřové, mozeček, guláš z vepřového

Suroviny:
játra vepřová, slezina, mozeček vepřový, srdce vepřové, párek debrecínský, cibule, sádlo, paprika čerstvá červená, krém paprikový, sůl, pepř, majoránka, kmín drcený, česnek, pivo světlé, vývar

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu