Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš SPECIÁL

Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso nejprve 24 hodin marinujeme v pikantní směsi koření. Určitě stojí za vyzkoušení.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min +24 hodin naložení masa

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava, +24 hodin naložení masa)

5. 10. 2009 20:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 862 kJ / 2 835 kcal
Bílkoviny264,79 g
Tuky28,48 g
Vláknina142,25 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 4,21 g
Sůl10,40 g
Sacharidy323,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Guláš, který je na fotografiích, je uvařen z daňčí plece a byla to delikatesa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

stoudman

22. 8. 2020 18:51

Dělal jsem včera s kližky ??? ,bylo to spíš přední,ale ušlo to.

Radim17

30. 10. 2019 16:30

Pod cibulku doporučuji povolit kousek špeku na kostičky. Jinak super.

jiří

19. 9. 2017 07:36

děs běs, člověk si jenom přečte co a jak tam přijde a kdo má v hlavě ještě mozek tak do toho nejde.:no:

matrixxy

16. 4. 2017 08:40

Veronika.Hrozna: jednoduché řešení, přidej obojí<3

jencekRU

11. 6. 2014 12:18

neda se tam dat misto rumu myslivecka:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
jo:-):-):-):-):-p

max

20. 2. 2014 13:10

chtelo by to domaci knedlik,ale gulášek luxusni

Jenda1 Jenda1

11. 7. 2012 21:55

Veronika.Hrozna:Takový komentář potěší, jsem rád, že vám chutnalo:-p;-):-K:-!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 7. 2012 16:35

Veronika.Hrozna:Podávám raport: Gulášek mohu doporučit všem mlsalum. Zítra bude jesté lepší,dneska jsme si dali jenom trošku,aby odležel a zbylo také na zítřek ! Je naprosto skvělý!:-D Tak nakonec byl kompromis do marinády šel rum a do vaření červené!:-D:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 7. 2012 12:06

spagetka: Dneska ho nechám ať si ho udělá po svém ,ráno si šel koupit celer tak ho gulášek okouzlil ! Teď je v kuchyni a vaří,tak ho nebudu vyrušovat!:-D;-)Příště už budu vařit já ,tak si tam dám červené víno.:-D

spagetka spagetka

10. 7. 2012 11:52

Veronika.Hrozna: být tebou, udělám obě varianty, prostě to rozděl a ochuť dle sebe i manžela a uvidíš, já to takhle s jídly dělám, když se občas hádáme - teda v dobrém, co je lepší ;-);-);-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 7. 2012 11:24

Mám dotaz do marinády manžel prosazuje rum:-D , já červené víno,:-p není to zcela jasné ,prosim o radu ! Mám daňka !:-?:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 7. 2012 21:38

Dneska jsem vybrala z mrazáku dančí plecko a,že co s tím ,tak už vím !:-D

Ivaan

5. 7. 2012 21:06

Dnes jsem ho dělal z telecí kližky. Trošku jsem nedodržel dávkování koření ale i tak lze hodnotit jedním slovem - excelentní.

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

24. 5. 2011 10:20

Ahoj Jendo,dneska delam tvuj Gulas special a normalne cumim,je vyborny,sice se jeste ted dusi ale ta chut,normalne jsi me dostal

Pak hodim fotku

Stanley

28. 8. 2010 13:31

Vynikající gulášek:yes: Doporučuji;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: gulaš hovězi speciál guláš z danka dančí guláš hovězí guláš speciál hovězí guláš recept dobrý dančí guláš dančí guláš recept vaření guláše nahořklý guláš dančí maso recepty vepřový guláš special guláš s daňka dančí plec postup pri vareni gulase guláš postup danek gulas srnčí guláš speciál výborný hovezí gulaš guláš danci plec recept

Suroviny: kližka hovězí, cibule, celer, česnek, hořčice plnotučná, maggi, omáčka worcesterová, omáčka sojová, kečup sladký, koření kari, kmín drcený, paprika sušená sladká, majoránka, pepř mletý, sádlo, pivo světlé, rum, mouka hladká, hlava vepřová

TopRecepty.cz

Guláš SPECIÁL

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQ05