Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Moje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 22 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 9 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 10 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 11 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 11 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 12 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 13 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 13 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 15 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 15 hodinami
Tématické fráze:
pangasius recepty,
pangas,
pangas recepty,
pangasius s omáčkou,
pangasius ryba foto,
ryba se sladkokyselou omáčkou,
recepty pangas,
pangas recept,
pangas s omáčkou,
recepty-pangas,
rybárna lysá nad labem,
recept pangas,
sladkokyselá omáčka recept,
ryba ve sladkokyselé omáčce,
pangas na masle,
sladkokyselá čili omáčka,
sladkokyselá omáčka,
rybárna v lysé nad labem,
recept sladkokyselá omáčka,
omáčky ryby
Suroviny:
pangasius,
šunka parmská,
libeček,
pepř bílý,
sůl,
olej slunečnicový,
máslo,
mouka hladká,
voda,
sůl,
cukr krupice,
ocet balsamiko,
víno bílé,
kůra citronová,
brambory,
sůl,
kurkuma,
libeček,
máslo,
mléko
Komentáře (29)
+