Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Moje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 10 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 27 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 48 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 50 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
moravanka recept,
recept na moravanku,
moravanka,
domácí kunovjanka,
recept moravanka,
domácí moravanka recept,
domácí moravanka,
nálev na moravanku,
moravanka zelenina,
moravanka recepty,
zelenina moravanka,
recepty moravanka,
zavařování moravanka,
recept na domácí moravanku,
recepty domácí moravanka,
moravanka nálev,
jak zpracovat kozí rohy,
zavařenina moravanka,
recepty z hané,
jak udělat moravanku
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
mrkev,
kedlubna,
celer,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
kukuřice,
feferonka,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
sladidlo umělé,
koření nové koření,
pepř,
koriandr,
tymián,
semínka hořčičná,
koření hřebíček,
bobkový list
Komentáře (17)