Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Uvedený rozpis zeleniny samozřejmě není podmínkou, každý se řídí svou chutí. Dle přidaných komentářů k receptu doporučuji přidat např. květák.
Nálev: (použitý z http://www.toprecepty.cz/recept/11571-krhanicke-kr...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 10:26
23. 9. 2015 06:30
16. 9. 2015 17:08
21. 9. 2014 13:41
24. 9. 2010 19:24
24. 9. 2010 16:50
3. 8. 2010 21:53
24. 7. 2010 15:55
24. 7. 2010 15:20
24. 7. 2010 14:53
24. 7. 2010 12:23
24. 7. 2010 12:21
24. 7. 2010 11:46
24. 7. 2010 06:36
24. 7. 2010 04:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 3 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 2 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 4 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 5 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 6 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 6 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 7 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit čalamádu? Oblíbená pikantní směs se podává jako příloha, zpracujeme do ní přebytky zeleniny ze zahrady
Desatero rad na téma čalamáda: Jak zavařit báječnou směs zeleniny, plnou chutí a barev
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky
Další recepty
Tématické fráze: moravanka recept recept na moravanku moravanka domácí kunovjanka recept moravanka domácí moravanka recept domácí moravanka nálev na moravanku moravanka zelenina moravanka recepty zelenina moravanka recepty moravanka zavařování moravanka recept na domácí moravanku recepty domácí moravanka moravanka nálev jak zpracovat kozí rohy zavařenina moravanka recepty z hané jak udělat moravanku
Suroviny: okurka čerstvá, cibule, mrkev, kedlubna, celer, paprika čerstvá červená, hrášek, kukuřice, feferonka, kopr, voda, ocet, sůl, sladidlo umělé, koření nové koření, pepř, koriandr, tymián, semínka hořčičná, koření hřebíček, bobkový list
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
17 názorů