Dušené hlávkové zelí
Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná brambora, zda bude zelí sladší nebo kyselejší pak závisí na chuti kuchaře a strávníků.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 692 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 89,32 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2024 14:38
Uvařeno a myslím ze se povedlo 😋
29. 9. 2023 19:10
Opravdu výborné, jen jsem dala více cibule. Děkuji za recept a ukládání.
30. 8. 2023 11:18
ZDENKA: Zasekl se Vam CAPS LOCK...
13. 1. 2018 16:27
TAKÉ DĚLÁM S BRAMBOROU
13. 11. 2016 10:28
Vynikající, právě dovařené ke kačence s nádivkou. Karlovarský knedlík k tomu a mladí a vnoučata se umlaskají. Díky
30. 9. 2015 17:57
Moc dobré
27. 8. 2015 14:08
Výborné! Bez mouky a přece zahuštěné! Díky za radu
12. 7. 2014 11:55
vyskúšané, juu to je mňamka
29. 1. 2014 14:00
Vyzkouseno
10. 11. 2013 09:34
Harold:Právě tvůj názor svědčí o tom, že tu jsou skvělé kuchařky. I dobrá nálada a smích k vaření patří.
10. 11. 2013 09:26
Takovejch keců o obyčejném dušení zelí!! Co to jste za kuchařky ?????? Moc jsem se pobavil
25. 9. 2013 18:17
5. 1. 2013 11:15
Dělám to stejně a vím,že je to OK.Doma to oceněj.
27. 12. 2012 10:00
Tom Beyk: mnooo to není
8. 11. 2012 12:57
Dělám to jako J.Remková a zdá se mi nejlepší.
Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané ...si z nás dělá někdo srandu.
Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané ...si z nás dělá někdo srandu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 26 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno a poměrně rychle nakrájet hlávku zelí. Po zhlédnutí názorného videa si s pevnými hlávkami snadno poradíte
Přílohové hlávkové zelí k masu a knedlíkům - to není úplně snadná disciplína. S našimi radami to ale zvládnete hravě
Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: dusene zeli hlávkové zelí zeli recepty hlávkové zelí recepty hlávkové zelí recept dušené zelí recept zeli zelí recept zelí hlávkové recept hlávkové zelí recept na hlávkové zelí zelí dušené jak uvarit zeli červené hlávkové zelí recepty zelí z hlávky dušené červené zelí recept na zelí sladké hlávkové zelí jak uvarit hlavkove zeli ceske zeli
Suroviny: zelí hlávkové, sádlo, cibule, kmín celý, cukr, sůl, ocet, brambory
Dušené hlávkové zelí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYYM
61 názorů