Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g |
| Tuky | 88,41 g |
| Vláknina | 2,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 45,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Moje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 9 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 10 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 3 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 6 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 8 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 8 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 11 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 12 hodinami
Tématické fráze:
vinná marináda,
šťavnatá krkovička,
vinná marináda na maso,
olejová marináda,
marináda s vínem na vepřové maso,
marináda na krkovici,
šťavnatá krkovice,
šťavnatá marinovaná krkovice,
marináda na maso s vínem,
jak na marinované krkovici aby byla stavnata,
stavnata krkovicka recept,
vinna marináda na krkovičku na gril,
krkovice naložená v marinádě až 3 dny,
recept na vinnou marinadu,
štavnatá krkovička na grilu,
krkovička bobkový víno,
vinné marinády na maso,
marináda na maso bobkový list víno,
recepty na štavnatou krkovičku,
štavnatá krkovice recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
víno bílé,
olej,
česnek,
bobkový list,
cukr,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (33)
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
asi neumí vařit, že by
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě
A debata o solení mi príde absurdná...