Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 439 kJ / 6 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 524,39 g |
Tuky | 390,98 g |
Vláknina | 50,83 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 5,83 g |
Sůl | 13,58 g |
Sacharidy | 63,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční voňavé vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRnE
Moje poznámka
Sváteční voňavé vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRnE
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 7 hodinami
Tématické fráze:
sváteční vepřová pečeně,
pečená vepřová hlava,
sváteční vepřové maso,
apetit recept na karlovarský knedlík,
vepřova hlava pečena,
sváteční vepřová roláda,
sváteční menu z vepřového masa,
sváteční pečeně,
vepřová pečeně apetit,
vepřové s karlovarský knedlík,
vonavé vepřová pečeně,
pečene maso na oslavu,
svateční recepty z vepřového masa,
sváteční recepty z masa,
sváteční recepty,
recepty apetit karlovarský knedlík,
recept na svateční maso recepty,
krkovice svatečni,
recept na sváteční pečeni,
pečené vepřové karlovarský knedlík
Suroviny:
plec vepřová,
česnek,
olej olivový,
šťáva citronová,
semínka fenyklová,
dobromysl,
cibule šalotka,
celer,
slanina anglická,
víno červené suché,
sůl,
pepř
Komentáře (22)
Karlovarský knedlík by mi chutil k tomu.
Jinak jsem samozřejmě moc ráda, šíření dobrých věcí podporuju
Aha, omlouvám se za tykání, já nevěděla
Jarko