Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 945 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,49 g |
Tuky | 22,49 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,52 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka „kyselka“ jak jí měl rád tatínek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArLP
Moje poznámka
Polévka „kyselka“ jak jí měl rád tatínek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArLP
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 5 minutami
Čalamáda
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 18 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno 12. 9. 2025 15:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 35 minutami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 1 hodinou
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 1 hodinou
Cuketové Míša řezy
Beruna před 2 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 4 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 4 hodinami
Tématické fráze:
kyselka recept,
polivka kyselka,
kyselka polívka,
recept kyselka,
polékva kyselka,
polévkakyselka,
kyselka s vejci,
fazolova kyselka,
kiselka polevka,
buř gulašova polevka,
polávka kyselka,
top receptykyselka,
kyselka s uzeným masem,
polevka.kyselka,
recepty pro tatínky,
polévka kiselka,
poleka s fazolovych lusku,
poleka kyselka,
kyselka-polévka,
polévka kyselka-recept
Suroviny:
lusky fazolové,
vejce,
špek,
maso uzené,
cibule,
mrkev,
mouka polohrubá,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
sůl hrubozrnná,
pepř,
tymián,
libeček,
vývar masový,
ocet
Komentáře (38)
Díky za komentář