Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 777 kJ / 3 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,39 g |
Tuky | 349,08 g |
Vláknina | 17,38 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 10,75 g |
Sůl | 26,91 g |
Sacharidy | 35,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aoxj
Moje poznámka
Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aoxj
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 1 hodinou
Quinoa jako salát
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsa s rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový páj
Přidáno před 21 hodinami
Zavařené vepřové maso
Přidáno 14. 9. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 12 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 13 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 14 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 14 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 15 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 16 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 16 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 16 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Tématické fráze:
zavitky z krkovice,
závitky s krkovice,
recepty na krkovici,
závitek z krkovice,
zavitek se zelim,
dušené plátky z krkovice,
krkovice na speku,
krkovice na zelí,
závitky se zelím,
recepty z krkovičky,
zavitek z krkovičky,
vepřove zavitky se zelim a špekem,
vepřová se zelím v papináku,
krkovice v papiňáku,
vepřové zavytky,
vepřové závitky v papinaku,
zavitky z krkovicky se zelim,
krkovička plněná zelím,
recepty s debrecínským špekem,
veprovy zavitek v papinaku
Suroviny:
krkovice vepřová,
slanina debrecínská,
slanina debrecínská,
zelí kysané,
víno bílé,
olej,
cibule,
paprika sušená uzená,
bujón zeleninový,
solamyl,
voda,
pepř mletý,
režná nit
Komentáře (15)
tejaja:Terezko,teta měla tenkát úplně zanesený ventil mastnotou a dalším jiným bordýlkem
Děvčata za komentíky díky
hancaviolka:Já vím,že spousta lidí nemá moc kladný vztah k papiňáku.Když mé tetě kdysi dávnou vybouchl v kuchyni,také mi moc dobře nebylo
V kastolu to budé také dobré,jen dušení bude cca o 20minut delší
Všem děkuji za moc milé komentáře i hodnocení
Perfektní papáníčko a k tomu dobré české pííívo.
tebe už taky pozná člověk na míle