Suroviny
Porce: 4 kusy asi po 290g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 915 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,20 g |
Tuky | 80,00 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 6,80 g |
Sůl | 16,55 g |
Sacharidy | 498,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborákové celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48nk
Moje poznámka
Bramborákové celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48nk
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 5 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 6 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 7 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 7 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 8 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 9 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 9 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 10 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 11 hodinami
Tématické fráze:
bagety,
kečup domácí recept,
domácí výroba tvarohu,
výroba domácího tvarohu,
plech na bagety,
celozrnné bagety,
celozrnna bageta recept,
výroba tvarohu doma,
recept na vyrobu tvarohu,
plech na pečení baget,
celozrnné pečivo recepty,
plech na pečení baget,
těstoviny se špenátem,
celozrnná bageta,
langoše těsto recept,
bagety z domácí pekárny,
recept na bagety,
bagety recept,
pečení baget,
syrovátka recepty
Suroviny:
voda,
syrovátka,
cukr,
droždí,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
bramborák v prášku,
olej olivový
Komentáře (65)
namáčíme květináč ( Taky to nemá chybku)[Punkt je tam]
Přemýšlím, že bych to mohla prubnout