Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,31 g |
| Tuky | 55,54 g |
| Vláknina | 27,95 g |
| Cholesterol | 339 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 181,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme.
Krok 2: Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Moje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 10 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 13 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 14 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 9 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 9 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 11 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 11 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 11 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 12 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 12 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Tématické fráze:
balkánský kotlík,
jehněčí kotlík,
kotlíkové recepty,
albánský salát,
jehněčí v kotlíku,
recepty z kotlíku,
recepty do kotlíku,
recepty albánské kuchyně,
albánský chléb,
albanske jidla,
recept na kotlík,
recept na albanske jidla,
recepty albánský chléb,
albánský chleba,
albánské rybí recepty,
kotlik recept,
recepty jehněčí kotlík,
albánská kuchyně,
balkánský kotlík recept,
recepty na vaření v kotlíku
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
cibule,
mrkev,
celer,
kořen petržele,
kukuřice,
špenát,
smetana,
sýr balkánský,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (9)
Škoda, že recept má tak málo bodov
Občas se dá jehněčí koupit, ale v malých městech prý jen o velikonocích a o vánocích