Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 4. 2011 17:43

Suroviny

Porce: záleží na množství masa

Nutriční hodnoty

Energie10 431 kJ / 2 493 kcal
Bílkoviny115,45 g
Tuky199,55 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,61 g
Sacharidy53,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nevím přesně z jaké části srnečka tenhle nádherný špalíček masa byl - pokud mohu přirovnat k vepřovému, vypadalo to jako panenka. Na medailonky jsem si netroufla, tak alespoň pokus ze surovin, co mě napadly a byly po ruce:-) Maso jsem připravovala opět v papiňáku, šťávu jsem nezahušťovala, jen rozmixovala a opravdu v závěru bylo chutné jídlo!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 11. 2020 16:46

Zuvama: Děkuji za vyzkoušení a moc milý komentář po 9 letech:-),potěšilo mě to:-8:-K

Zuvama Zuvama

23. 11. 2020 20:51

Vyzkoušela jsem a můžu říct..... úžasný.... mňamka :yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2011 07:48

Všem moc děkuji za velice milé komentáře pod tímto rcp:-*které mi udělaly radost:-K:-KZa body také děkuji:-*
:-))Z hájovny nejsem:-Dale takové maličké"zvěřinové hody"jsme opavdu měli:-*Dostali jsme poměrně velkou všehochuť ve zvěřinovém balíčku;-)Manžel přes zimu obkládal známému koupelnu,prádelnu a další plochy v baráku,nic si za to nevzal a teď ten dotyčný dělal v mrazáku čistku,tak si na mojeho ve čtvrtek vzpomněl:-8a my měli mrazák plný:-)Nezbylo nic jiného,než se prokousat různými recepty,které se mi stejně nelíbily:-Oa pustit se do experimentů:-)Z každého připraveného jídla mám ještě po 2 porcích na mrazu,byl by hřích takovéto"jiné maso" dlabat 3 dny po sobě-to si musíme ještě jindy vychutnat;-):-))Ale na výborné šťavnaté krkovičce si pochutnáme taky:-p;-):yes:

Dana61

18. 4. 2011 12:26

Aničko, to je zase fajnová mňamka :yes::-D

maris maris

18. 4. 2011 08:58

Aničko :-p:yes::yes:

misza misza

18. 4. 2011 07:37

Aničko úžasné fotky i recept.:-p:-*:yes: +20

Bibinka Bibinka

17. 4. 2011 21:05

Aničko, jedním slovem nádhera výborná:yes: Jsi šikovnice šikovná, jistě jste si šmákli s Lubou, my bychom si taky šmákli;-) Máš 19.bod:yes:

drahulin drahulin

17. 4. 2011 20:49

Ani,nááádhera.:yes::yes::yes:Hned bych si dala.:-p

Dana Churáňová

17. 4. 2011 20:25

Aničko,neprobíhají u vás doma náhodou zvěřinové hody?:-DKančí,srnčí a jeden recept lepší než druhý.Jak se někdo jako Ty může nazvat kopytem?:-SJsi příliš skromná.:-)Podle masíčka na fotce bych řekla,že jsi dostala srnčí kýtu.Ale to je jedno.Prima recept,krásné fotky,prostě super!!!:-K:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 4. 2011 19:41

Ty jsi Aničko z hájovny??Užasně krásné, jejda:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 4. 2011 19:40

:-K:-p:-p:-O

mysulka mysulka

17. 4. 2011 19:25

:-p mňam:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2011 19:21

Aničko, to se ti zase něco povedlo!!:yes::yes:

Zdenka1

17. 4. 2011 19:20

Aničko, ty jsi hotová kouzelnice:yes:, takovou krásu se ti podařilo vytvořit:yes: a určitě to musí být:-p:-p:-p

zizala zizala (moderátorka)

17. 4. 2011 19:11

Děláš mi chutě :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí roláda srnčí maso hřbet - recepty roláda z divočiny zvěřinové hody recepty srnčí roláda recept rolada ze srnčího masa srnčí medailonky srnčí medailonky pro začátečníky roláda ze srnčí kýty masová roláda ze zvěřiny masová roláda v srnčím hřbetu zvěřinové maso recepty zverinova jidla medailonky ze zvěřiny zverinove medailonky recepty zvěřina-srnčí roláda z divočiny s brusinkami recepty ze srnciho pikantní srnčí řízky srnčéí roláda

Suroviny: maso, špek, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, brusinky sušené, omáčka worcesterová, máslo, jablko, šunka, kůra citronová, masox, olej, koření divočina, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DYvn