Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 340,73 g |
| Tuky | 145,67 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 3,11 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Moje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 10 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 10 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 3 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 6 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 7 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 8 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 8 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 12 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovězí maso na šalvěji,
maso na salveji,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí pečeně na rozmarýnu,
bylina podobná rozmarýnu,
hovězí špalík,
rozmarýn k masu,
hovězí na,
hovězí plátky na šalvěj,
salvej pod maso,
hovezi licka na salveji,
upravá hoveziho masa,
hovězí plátek na šalvěji,
hovězí maso šalvěj,
hovězí kostky na na šalvěji,
hovězí pečeně na rozmarýnu a česneku apetit,
hovězí na rozmarýn,
recept na úpravu masa hovězího - osobuco,
hiovězí na šalvěji
Suroviny:
maso hovězí,
šalvěj čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
cibule,
slanina uzená,
špek uzený,
olej,
sůl,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (15)
Ano, opravdu hodně voňavé a výborné
Otto, u tvých fotek mám někdy pocit, že by to chtělo se rovnou zakousnout a zcela necivilizovaně jen trhnout hlavou...