Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 340,73 g |
| Tuky | 145,67 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 3,11 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Moje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 17 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 6 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 8 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 8 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 8 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 9 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 10 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 11 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 12 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovězí maso na šalvěji,
maso na salveji,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí pečeně na rozmarýnu,
bylina podobná rozmarýnu,
hovězí špalík,
rozmarýn k masu,
hovězí na,
hovězí plátky na šalvěj,
salvej pod maso,
hovezi licka na salveji,
upravá hoveziho masa,
hovězí plátek na šalvěji,
hovězí maso šalvěj,
hovězí kostky na na šalvěji,
hovězí pečeně na rozmarýnu a česneku apetit,
hovězí na rozmarýn,
recept na úpravu masa hovězího - osobuco,
hiovězí na šalvěji
Suroviny:
maso hovězí,
šalvěj čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
cibule,
slanina uzená,
špek uzený,
olej,
sůl,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (15)
Ano, opravdu hodně voňavé a výborné
Otto, u tvých fotek mám někdy pocit, že by to chtělo se rovnou zakousnout a zcela necivilizovaně jen trhnout hlavou...