Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 077 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,83 g |
Tuky | 42,79 g |
Vláknina | 17,46 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 47,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB7O
Moje poznámka
Hovězí roláda s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB7O
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 12 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 14 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 18 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roláda,
hovězí roláda recept,
hovězí na pivu s hlívou,
hovezi rolady v tlakovem hrnci,
hovězí roláda v tlakovém hrnci,
nápln do hovězí rolády,
roládky plněné hlívou,
plněná roláda hlívou,
rolada s hlivou,
krůtí roláda plněná hlívou ústřičnou,
hovězí maso s hlívou,
bramborová roláda s hlívou,
kuřecí roláda s hlívou,
kuřecí roláda s hlívou
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
cibulka jarní,
hlíva ústřičná,
sýr eidam,
vejce,
škrob kukuřičný,
olej slunečnicový,
bujón hovězí,
mouka polohrubá,
smetana ke šlehání
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.