Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Moje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 37 minutami
Veselé muffinky
Natkaaa před 1 hodinou
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 2 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 3 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 6 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 6 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty do remosky z vepřového masa,
vepřová pečeně,
remoska recepty,
veprove maso v remosce,
recepty z remosky,
vepřové v remosce,
veprova krkovice v remosce,
veprove maso z remosky,
pečené vepřové v remosce,
vepřová pečeně v remosce,
pečeme v remosce recepty,
krkovice v remosce,
pečení masa v remosce,
pečená krkovice v remosce,
vepřová pečeně recepty,
recepty pro remosku,
krkovice z remosky,
pecene maso v remosce,
vepřové plátky se zelím,
remoska z vepřového masa
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
sádlo,
zelí kysané,
protlak rajčatový,
česnek,
maso uzené,
maso uzené,
cukr krupice
Komentáře (8)
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí "