 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 890 kJ / 1 408 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 139,42 g | 
| Tuky | 64,90 g | 
| Vláknina | 8,04 g | 
| Cholesterol | 330 mg | 
| Sodík | 1,04 g | 
| Sůl | 2,45 g | 
| Sacharidy | 32,18 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou.
	Krok 2: Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer.
	Krok 3: Osmažíme, přidáme sůl, ocet, bobkový list, tymián, nové koření, pepř, citrónovou šťávu, cukr, promícháme a za občasného podlévání vodou dusíme při častém míchání tak dlouho, až je maso poloměkké.
	Krok 4: Potom šťávu vysmahneme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme víno, kečup a trochu vývaru a zvolna dusíme, až je maso měkké.
	Krok 5: Měkké maso vyjmeme z omáčky a vložíme do jiného kastrolu.
	Krok 6: Do omáčky přidáme hořčici, podle potřeby dochutíme, převaříme a přecedíme přes jemný cedník na dušené maso. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Námořnický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAp
Moje poznámka
					 
				
Námořnický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAp
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 7 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 8 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 8 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 9 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 9 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							námořnické maso, 
						
						
							hovězí maso po námořnicku, 
						
						
							hovězí po námořnicku, 
						
						
							námořnické maso recept, 
						
						
							maso po námořnicku, 
						
						
							hovězí gulaž, 
						
						
							namornicke hovezi maso, 
						
						
							houbovej gulas, 
						
						
							guláž, 
						
						
							segedýn, 
						
						
							pravý hovězí guláš, 
						
						
							recept na segedyn, 
						
						
							hovězí guláš na divoko, 
						
						
							námořnickej guláš, 
						
						
							bramborovy gulaz, 
						
						
							guláže, 
						
						
							námořnický hovězí gulaš, 
						
						
							guláš na divoko, 
						
						
							recept námořnické maso, 
						
						
							veprovy gulaz
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							slanina, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							sůl, 
						
						
							ocet, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							tymián, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							cukr, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							vývar, 
						
						
							hořčice
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
	
Komentáře (15)