Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný bůček II.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2009 19:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 037 kJ / 3 594 kcal
Bílkoviny157,73 g
Tuky298,31 g
Vláknina30,24 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,00 g
Sacharidy65,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kAKYNKA

30. 12. 2010 19:48

Děkuji za recept, za týden se vyjádřím:-8

magdalenka magdalenka

4. 11. 2009 09:58

...absurdná predstava, vydržať týždeň...

Svetlana Svetlana

4. 11. 2009 09:55

´...díky za připomenutí receptu...už jsem ho hrozně dlouho nedělala, přidám taky fotečku...:-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 11. 2009 09:12

Jendovy fotky jsou krásné, já jsem jen měla na mysli, že je zbytečné mít tu dva naprosto shodné recepty:-S Ale když to nikomu nevadí, je mi to celkem fuk:-8 Jitka a Vlastík mohli duplicitu lehce zjistit sami, kdyby použili vyhledávač, a tím podobným sporům předejít;-)Jinak bůček dělám taky podle Péti Vařiče jako špagetka.

Iljusa Iljusa

4. 11. 2009 08:08

dělám podobně :yes::-p;-)

Eliza Eliza

3. 11. 2009 23:36

Jendo, fotky jsou opět perfektní...:-p:yes:
Recept ukládám (tento i Růženčin..:-D ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...:-p

Renča

3. 11. 2009 23:33

03.11.2009 19:42:00 - "zasedací tribunál" :-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2009 23:23

Renčo, jaký příspěvek máte na mysli? Tady u receptu? Jenda se málokdy k čemukoliv vyjadřuje, tak jsem jen udivená. Jitka a Vlastík dali recept, nic se neděje, rádi si něco připomeneme. Jenda přidal fotky a hned přibyly bodíky k tomuto super receptíku. Tak v čem je problém?

Renča

3. 11. 2009 23:13

MILÝ JENDO 1 - nedávno jste prohlásil, že jste rád, že rýpálkové přestali rýpat. Váš dnešní příspěvek v diskuzi na mě působí velmi AROGANTNĚ. Nedivte se, že ti rýpálkové si do takového přechytřelého pána rádi rýpnou.:-D

Bibinka Bibinka

3. 11. 2009 23:07

Špagetko, víš, že děláš ten bůček přesně jako já:-?je to těžký vydržet, ale já ho mám v lednici nejméně 3 dny a zrovna tak ho dělám na vánoční svátky, zejména taky na Silvestra;-):-D

Levik Levik

3. 11. 2009 23:02

Takhle dělávám i lalok,dala jsem ho synovi a volal bylo to famóóóóóznííí.Uděluji bodíček:yes::yes::yes: je to dobrá mňamka:-p:-p:-p

ruzena ruzena

3. 11. 2009 22:33

Jitko a Vlastíku já jsem to nemyslela zle,že jste ho opsali,já jsem prostě jen konstatovala,že tu takový rcp je a co píše vybusna,tak to jsem nevěděla,že to musím udělat takto.Jestli jsem někoho urazila,tak mi to prosím vás promiňte,ale já bych si vůbec nedovolila někoho tak napadnout.Bohužel, to asi tak bylo bráno.

drahulin drahulin

3. 11. 2009 22:05

Nakladany bucek taky delam na ruzne prilezitosti.Koreni je asi na kazdem,kdo co ma rad.Posilam bodik.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2009 22:01

Vidím berušky a jiné krásné ozdoby a je mi to úplně jasné:-)). Jeníčku, bod pro tebe;-)

spagetka spagetka

3. 11. 2009 21:32

Já mám podobný recept zase z Péti Vařiče (vycházelo kdysi k Mladému světu) - uvařený bůček se potře silnou vrstvou utřeného česneku, soli, pepře, papriky. Zabalím do mikrotenového sáčku dám minimálně přes noc (i déle) do lednice. To je po rozležení úplně super, taky bude na Silvestra.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládaný buček vařený a nakládaný bůček top recepty nakládaný bůček jak dlouho vařit bůček nakládaný lalok lák na bůček vepřový lalok nakládaný bůček na gril buček na silvestra recept paprikový lalok vepřový lalok recept vepřový lalok vařený marinada na buček vařený lalok nakládaný bůček recept lalok vepřový marinovaný bůček nakladany veprovy lalok příprava bůčku paprikovy lalok recept

Suroviny: bůček, pepř celý, bobkový list, česnek, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, chilli, omáčka worcesterová, koření kari

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxRD