Hovězí po provensálsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 549 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,46 g |
Tuky | 232,58 g |
Vláknina | 20,92 g |
Cholesterol | 551 mg |
Sodík | 4,62 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 51,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2012 08:14
Právě se pomalí, podle vůně to bude velká dobrota
21. 2. 2012 14:26
Hm,, právě jdu na poštu pro PH (dnes mi přišel) a tak vím co budeme papat jako první. Nemohu se dočkat,,,
23. 12. 2010 19:58
Simonko, jen bych přidal víc vína. V troubě se vypeče.
23. 12. 2010 12:26
Doogo,to vyzkouším v té troubě,to je tak lákavé.
23. 12. 2010 11:15
22. 12. 2010 23:47
Musí to být tedy skvělé. Také nemám PH,ale trouba to zvládne taky.
22. 12. 2010 22:20
Vypadá to skvěle Ukládám
22. 12. 2010 19:51
Simon, určitě by to šlo i v troubě.
22. 12. 2010 19:32
Dooga to je teda super bašta,já PH nemám,ale láká mne to moc.+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 35 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 19 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Vynikající houskové knedlíky: Nejdůležitější je pečivo a podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se vám určitě povedou
Další recepty
Tématické fráze: hovězí po provensálsku maso po provensálsku hovězí maso po provensálsku vepřové maso po provensálsku vepřové po provensálsku hovezi platky po provensalsku po provensálsku hovězí po provansalsku hovězí zadní příprava hovězí pečeně po provensálsku hovězí zadní recept veprový kostka po provensalsku maso po provencálsku recept hovězí po provensálsku hovězí nudličky po provencálsku hovězí příprava hovězí po provencálsku hovězí na provensálsku vepřové kostky po provensálsku pomalý hrnec recepty
Suroviny: hovězí zadní, víno bílé, rajče, slanina anglická, olivy černé, mrkev, cibule, česnek, bobkový list, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, olej olivový
Hovězí po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpXj
9 názorů