Silný vývar z opečených vepřových kostí
Pečeme-li vepřové s kostí, např.: koleno, bůček nebo žebra, tak zbylé kosti a kůže nevyhazujeme, ale použijeme k přípravě silného, koncentrovaného vývaru. Je méně známým druhem vývaru, ale určitě ne méně chutným.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 1,55 g |
Vláknina | 29,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 38,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2011 14:49
13. 4. 2011 14:40
13. 4. 2011 14:35
Eli, u Tebe už taky nazrál čas na zakoupení PH
13. 4. 2011 14:25
13. 4. 2011 14:22
Právě si jdu dělat základ z pečených kostí dle Elizy a bude se pomalit...
13. 4. 2011 14:17
13. 4. 2011 14:13
13. 4. 2011 13:30
13. 4. 2011 13:16
13. 4. 2011 13:14
13. 4. 2011 12:58
13. 4. 2011 12:48
13. 4. 2011 12:45
Je fajn, že jsi sem Eliz recept vložila, já si tisknu do svého sešitu receptů.Krásný a velmi přehledně zpracovaný recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 7 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 13 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 3 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 4 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 4 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 5 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Jak udělat drožďové knedlíčky do polévky a jak je zmrazit. Jejich příprava se vyplatí!
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému
Další recepty
Tématické fráze: vepřový vývar vývar z kostí hovězí vývar z kosti vývar z vepřových kostí silný vývar vepřový vývar z kostí pečené vepřové kosti vepřový vývar s kosti dobrý vývar z vepřových kostí vyvar z veprove kosti polévka z pečených kostí rajče do vývaru vepřový vývar recept silný hovězí vývar silný hovězí vývar recept kuřecí vývar z kostí vývar z vepřových žeber recept hovězí vývar z kostí vyvar s kosti pečené hovězí kosti
Suroviny: kosti vepřové, kůže vepřová, mrkev, petržel, celer, cibule, rajče, česnek, pórek, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, libeček, petrželka, pažitka, sůl, voda, zelenina čerstvá, kedlubna, ředkvičky, kapusta
Silný vývar z opečených vepřových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEA6
28 názorů