Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Zeleninová omáčka zahuštěná cuketou se žampionovou a česnekovou příchutí vhodně doplňuje drůbeží maso. Rozmixováním zeleniny dostaneme hladkou omáčku, ke které se nejlépe hodí rýže nebo brambory.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 666 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,24 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 9,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 30,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2022 06:39
13. 2. 2017 13:57
24. 1. 2017 20:13
24. 1. 2017 20:00
13. 12. 2015 12:12
27. 10. 2015 23:14
26. 7. 2011 19:01
25. 7. 2011 18:06
17. 7. 2011 16:13
14. 7. 2011 19:14
14. 7. 2011 14:46
12. 7. 2011 19:00
12. 7. 2011 14:50
12. 7. 2011 10:58
12. 7. 2011 07:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 36 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí plátek na smetaně kuřecí platky se zeleninou kuřecí plátky kuřecí plátek se zeleninou zeleninovo smetanová omáčka zeleninova smetanova omacka smetanova omacka se zeleninou kuřecí omáčka na smetaně kuřecí plátek ve smetanové omáčce kuřecí plátek omáčky recept kuřecí maso ve smetanové omáčce smetanová omáčka kuřecí plátek s omáčkou smetanové omáčky kuřecí na smetaně se zeleninou kureci maso recepty kuřecí omáčka kuřecí omáčka se zeleninou kuřecí plátek omáčky
Suroviny: maso kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, cuketa, zelí bílé, mrkev, žampióny, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, kopr
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn8m
33 názorů