Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 819 kJ / 1 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,99 g |
Tuky | 70,38 g |
Vláknina | 24,97 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,66 g |
Sacharidy | 199,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Moje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 4 minutami
Quinoa jako salát
Přidáno před 1 hodinou
Kvašené zelí
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 23 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 10 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 11 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 12 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 13 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 14 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 14 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 14 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 16 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 16 hodinami
Tématické fráze:
kremove hraskove rizoto,
risoto hraškové s mátou,
hraskove ryzoto,
rizoto s hráškem a mátou,
hráškové lusky,
matove rizoto,
míchané ryzoto s mátou,
jak se vaří lusky hrasku,
rizoto s hraskem,
italské hráškové rizoto s parmazanem,
hráškové rizito,
recept mlade hraskove lusky,
mátové rizoto s hráškem,
hraskove krupky,
recept na rizoto s lusk,
hráškovomátové rizoto,
mladé lusky hráškové,
citronove rizoto s hráškem a matou,
hráškovo mátové rizoto,
hráškové lusky recept
Suroviny:
rýže arborio,
vývar,
cibule,
česnek,
hrášek mražený,
lusky hráškové,
parmazán,
máslo,
máta,
sůl,
olej olivový,
smetana zakysaná
Komentáře (3)