Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 819 kJ / 1 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,99 g |
| Tuky | 70,38 g |
| Vláknina | 24,97 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 8,66 g |
| Sacharidy | 199,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Moje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Nejnovější recepty
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 4 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 6 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 19 minutami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 21 minutami
Perníčky Marie
salajkol před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 3 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 4 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 4 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 4 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 4 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 5 hodinami
Tématické fráze:
kremove hraskove rizoto,
risoto hraškové s mátou,
hraskove ryzoto,
rizoto s hráškem a mátou,
hráškové lusky,
matove rizoto,
míchané ryzoto s mátou,
jak se vaří lusky hrasku,
rizoto s hraskem,
italské hráškové rizoto s parmazanem,
hráškové rizito,
recept mlade hraskove lusky,
mátové rizoto s hráškem,
hraskove krupky,
recept na rizoto s lusk,
hráškovomátové rizoto,
mladé lusky hráškové,
citronove rizoto s hráškem a matou,
hráškovo mátové rizoto,
hráškové lusky recept
Suroviny:
rýže arborio,
vývar,
cibule,
česnek,
hrášek mražený,
lusky hráškové,
parmazán,
máslo,
máta,
sůl,
olej olivový,
smetana zakysaná
Komentáře (3)