Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,13 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 72,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Moje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 11 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 17 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 18 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 50 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 9 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 11 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 11 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 12 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 12 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 12 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kvetakovobramborove pyre,
recepty hovězí maso - veverka,
jak připravit veverku,
recept na hovězí maso veverka,
hovězí s květákem,
guláš z hovězí veverky,
bramborovokvětákové pyré,
příprava hovězí veverky,
květákovo celerové pyré,
hovězí maso veverka,
květákovo bramborová kaše,
bramborové pyré s květákem,
jidla z hovězí veverky,
priprava veverky,
kvetakovo bramborové pire,
květákovobramborova kase,
hovězí maso veverka recepty,
rostbeef vodochodský,
co s hovezi veverkou,
kvetakovo bramborova kase recept
Suroviny:
veverka hovězí,
květák,
brambory,
máslo,
smetana ke šlehání,
pepř,
maliny,
víno portské,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Ďábel se skrývá v detailech a tady (nejen tady) chybí u použité suroviny slůvko "odleželé"
Mám v lednici kilo veverek (jen krátce po porážce), tak pátrám co s nimi počít...
Jeden drevokocúr
Ale spíše ty veveričky udusím...
No, snad nebudu za nelidu, že