Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 304 kJ / 1 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,77 g |
Tuky | 46,38 g |
Vláknina | 58,18 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 135,86 g |
Postup přípravy
Maso podáváme s perníkovou omáčkou, karamelizovanými cibulkami a čerstvým chlebem.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Moje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Nejnovější recepty
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 5 minutami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 16 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 16 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 22 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 22 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové Míša řezy
Beruna před 28 minutami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 38 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 53 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 2 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 2 hodinami
Brambory zapečené s nivou a porkem
bohdana před 2 hodinami
Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
trdlo před 2 hodinami
Kulajda z naložených a sušených hub
albatevi před 3 hodinami
Tématické fráze:
oso buco recept,
vývar z hřebíčku,
recept na oso buco,
osso buco pohlreich,
oso buko recepty,
osso buco steak,
polreich osobuco,
recepty na oso buko,
polreich ossobuco,
telecí osso buco,
osso buco,
osso buco polreich,
oso buko recept,
ossobucco podle pohlreicha,
pohlreich osso buco,
oso buco,
hovězí kližka s perníkovou omáčkou,
best osso buco,
ossobuco steak,
telecí oháňka recept
Suroviny:
osso buco,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
cibule,
česnek,
máslo,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
cukr,
perník strouhaný,
víno červené,
vývar hovězí,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
pepř,
sůl,
cibulka,
máslo,
karamel,
sůl
Komentáře (18)
Andreo, on to ten strouhaný perník zároveň zahustí...
Všem děkuji za zájem o recept a Reny, jsem moc ráda.
Děkuju za body, tobě i Ottovi, který je pro mě odborník přes masová jídélka...