Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 304 kJ / 1 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,77 g |
| Tuky | 46,38 g |
| Vláknina | 58,18 g |
| Cholesterol | 439 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 135,86 g |
Postup přípravy
Maso podáváme s perníkovou omáčkou, karamelizovanými cibulkami a čerstvým chlebem.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Moje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 45 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 56 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
oso buco recept,
vývar z hřebíčku,
recept na oso buco,
osso buco pohlreich,
oso buko recepty,
osso buco steak,
polreich osobuco,
recepty na oso buko,
polreich ossobuco,
telecí osso buco,
osso buco,
osso buco polreich,
oso buko recept,
ossobucco podle pohlreicha,
pohlreich osso buco,
oso buco,
hovězí kližka s perníkovou omáčkou,
best osso buco,
ossobuco steak,
telecí oháňka recept
Suroviny:
osso buco,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
cibule,
česnek,
máslo,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
cukr,
perník strouhaný,
víno červené,
vývar hovězí,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
pepř,
sůl,
cibulka,
máslo,
karamel,
sůl
Komentáře (18)
Andreo, on to ten strouhaný perník zároveň zahustí...
Všem děkuji za zájem o recept a Reny, jsem moc ráda.
Děkuju za body, tobě i Ottovi, který je pro mě odborník přes masová jídélka...