Mražená polévková směs
Pokud máte přebytky zeleniny ze zahrádky, vyrobte z ní mraženou zeleninovou směs na polévky. Zužitkujete úplně vše a na zimu budete mít vystaráno. Stačí jen naplnit sáčky na tlačenku a pak jen odkrajovat potřebné množství.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražená polévková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVlv
Moje poznámka
Mražená polévková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVlv
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
mražená zelenina do polévky,
jak zamrazit kořenovou zeleninu,
zelenina do polévky mražená,
domácí mražená zelenina,
domaci mrazena zelenina do polevky,
polévková zelenina mražená,
kořenová zelenina mražená,
tlačenkové sáčky,
tlačenkové sáčky,
mražená kořenová zelenina,
mražená mrkev,
mražená polévková zelenina,
domácí mražená zelenina recept,
mražená brokolice recepty,
mražená mrkev na zimu,
fazolky uskladneni,
zamrazit nastrouhanou mrkev na zimu,
mražená směs zeleniny do polévky recept,
zeleninova smes na uskladneni recepty,
zamražena kořenova zelenina na zimu do polevky
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
květák,
brokolice,
hrášek,
fazolky zelené,
kukuřice,
kapusta růžičková,
tlačenka
Komentáře (19)
Kdyby to chtěl někdo zkusit, plné střevo se vaří 37 minut pomalým varem. Někdy obracím v půlce, někdy ne.
Jedna krabička je jedna porce.toprecepty.cz
Doporučuji dát vždy trochu zeleniny, zatáhnout provázkem(nebo gumičkou), a takto postupovat až se celý sáček naplní. Pak už jen vyndám, kousek v předělu ušmiknu a je to ;)