Mražená polévková směs
Pokud máte přebytky zeleniny ze zahrádky, vyrobte z ní mraženou zeleninovou směs na polévky. Zužitkujete úplně vše a na zimu budete mít vystaráno. Stačí jen naplnit sáčky na tlačenku a pak jen odkrajovat potřebné množství.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražená polévková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVlv
Moje poznámka
Mražená polévková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVlv
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 18 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 22 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 22 minutami
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 33 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 47 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 1 hodinou
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 5 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Tématické fráze:
mražená zelenina do polévky,
jak zamrazit kořenovou zeleninu,
zelenina do polévky mražená,
domácí mražená zelenina,
domaci mrazena zelenina do polevky,
polévková zelenina mražená,
kořenová zelenina mražená,
tlačenkové sáčky,
tlačenkové sáčky,
mražená kořenová zelenina,
mražená mrkev,
mražená polévková zelenina,
domácí mražená zelenina recept,
mražená brokolice recepty,
mražená mrkev na zimu,
fazolky uskladneni,
zamrazit nastrouhanou mrkev na zimu,
mražená směs zeleniny do polévky recept,
zeleninova smes na uskladneni recepty,
zamražena kořenova zelenina na zimu do polevky
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
květák,
brokolice,
hrášek,
fazolky zelené,
kukuřice,
kapusta růžičková,
tlačenka
Komentáře (20)
Kdyby to chtěl někdo zkusit, plné střevo se vaří 37 minut pomalým varem. Někdy obracím v půlce, někdy ne.
Jedna krabička je jedna porce.toprecepty.cz
Doporučuji dát vždy trochu zeleniny, zatáhnout provázkem(nebo gumičkou), a takto postupovat až se celý sáček naplní. Pak už jen vyndám, kousek v předělu ušmiknu a je to ;)