Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 520 kJ / 1 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,12 g |
Tuky | 2,94 g |
Vláknina | 37,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 212,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s hlívou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Z1L
Moje poznámka
Bulgur s hlívou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Z1L
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 16 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 4 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 6 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 8 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 8 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 8 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 9 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 12 hodinami
Tématické fráze:
bulgur s hlívou,
bulgur s hlívou ústřičnou,
hliva ustricna se zeleninou a bulgurem,
bulgur s s hlívou,
bulgur s hlivou a riccottou,
bulgur s hlívy ústřičné,
bulgur recept,
top recepty bulgur,
burgur s hlívou,
s hlivou,
hliva bulgur brokolice,
bulgur se zeleninou a hlivou ustricnou,
bulgur s hlívou ústřčnou,
zeleninový bulgur s hlíva ústřičná,
zeleninový bulgus s hlívou,
bulgur s hlívou ústřičnou a zeleninou
Suroviny:
bulgur,
mrkev,
celer,
pórek,
hrášek mražený,
květák,
cibule,
hlíva ústřičná,
žampióny,
česnek,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (3)