Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 737 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,08 g |
| Tuky | 4,97 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí rolka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1Z6
Moje poznámka
Hovězí rolka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1Z6
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 41 minutami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 14 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pomalý hrnec,
hovezi maso rolka,
rolka z hovězího,
pomalý hrnec-hovězí přední,
hovězí plátky pomalý hrnec,
pečené hovězí přední,
hovězí rolka pečená,
pečené hovězí rolky,
rolka z hoveziho masa,
pečená hovězí rolka,
bůčková rolka,
top recepty pomalí hrnec,
rolka,
krůtí rolka top recepty,
recepty z hověziho masa platky a rolky,
uzena rolka ve stave recept,
jaké maso na hovězí rolky,
vepřová rolka se zelenninou,
uzena rolka na stave,
hovjezi platky
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
paprika čerstvá zelená,
křen,
hořčice,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
víno červené
Komentáře (11)