Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 873 kJ / 2 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,65 g |
| Tuky | 96,92 g |
| Vláknina | 38,35 g |
| Cholesterol | 1,84 g |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 4,30 g |
| Sacharidy | 285,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Moje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 51 minutami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 14 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept na mraky- zavářka do polévky,
knedlíčky strouhani,
strouhání do polévky,
strouhani z jater,
strouhání do polévek,
knedlíckova polévka,
knedličkova jatrova polévka recept,
banketky kladno,
recepty paní hajné ze „šlajfu
Suroviny:
kost hovězí morková,
hruď hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
pórek,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
játra vepřová,
strouhanka,
vejce,
majoránka,
květ muškátový,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Pepíčku,Tvé recepty jsem zatím vždy hodnotila kladně,ale tady vážně nemohu...
Zavarku obvykle varim zvlast, nemame radi zakalenou polevku.