Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 873 kJ / 2 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,65 g |
Tuky | 96,92 g |
Vláknina | 38,35 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 285,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Moje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 9 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 9 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 9 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Sova1 před 1 hodinou
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 3 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 4 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 5 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 5 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 5 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 6 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na mraky- zavářka do polévky,
knedlíčky strouhani,
strouhání do polévky,
strouhani z jater,
strouhání do polévek,
knedlíckova polévka,
knedličkova jatrova polévka recept,
banketky kladno,
recepty paní hajné ze „šlajfu
Suroviny:
kost hovězí morková,
hruď hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
pórek,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
játra vepřová,
strouhanka,
vejce,
majoránka,
květ muškátový,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Pepíčku,Tvé recepty jsem zatím vždy hodnotila kladně,ale tady vážně nemohu...
Zavarku obvykle varim zvlast, nemame radi zakalenou polevku.